foigazgato@ceglediszc.hu
Tanterem, villámkód
Belépés
Kezdőlap
Tananyag kereső
Kapcsolat
Kezdőlap
<
Témakörök
<
Ételkészítési ismeretek feladatgyűjtemény-zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítése
Név: Előkészítés alapjai feladatlap
Regisztráltaknak elérhető
Általános adatok
Típus:
PDF
Szerző:
Bankóné Repák Judit
Témakörök:
Ételkészítési ismeretek feladatgyűjtemény-zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítése
Címkék:
gyümölcs
,
sertés
,
vendéglátás
,
zöldség
Leírás:
zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítéséhez tartozó feladatok
Lejátszás
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam:
09. évfolyam, 10. évfolyam, 11. évfolyam
Nehézség:
közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Szerző:
Bankóné Repák Judit