Ételkészítési ismeretek feladatgyűjtemény-zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítése

Tulajdonságok
Tananyag típusa és iskolafokozat*: feladatgyűjtemény
Szerző*: Bankóné Repák Judit
Ajánlott évfolyam*:
  • 09. évfolyam
  • 10. évfolyam
  • 11. évfolyam
Ajánlott létszám*: nagycsoport (teljes osztály)
Időkeret*: nem releváns
Nehézség*: közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Kompetenciák*:
  • Anyanyelvi kommunikáció
  • Digitális kompetencia
  • Szakmai követelményrendszerből kivett kompetenciák
Tananyagfejlesztő intézménye*: CSZC Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Ágazat*:
  • Élelmiszeripar
  • Turizmus-vendéglátás

zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítésével kapcsolatos feladatokat tartalmaz és azok megoldásait. Több feladatot online lehet megoldani.