foigazgato@ceglediszc.hu
Tanterem, villámkód
Belépés
Kezdőlap
Tananyag kereső
Kapcsolat
Kezdőlap
<
Témakörök
<
Ételkészítési ismeretek feladatgyűjtemény-zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítése
Név: Ételkészítési alapismeretek - a tananyag részletes leírása
Regisztráltaknak elérhető
Általános adatok
Típus:
PDF
Szerző:
Bankóné Repák Judit
Témakörök:
Ételkészítési ismeretek feladatgyűjtemény-zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítése
Leírás:
Zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítéséhez tartozó feladatok
Lejátszás
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam:
09. évfolyam, 10. évfolyam, 11. évfolyam
Nehézség:
közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Szakmai elméleti tantárgy:
ételkészítési ismeretek alapjai elméleti tantárgy
Szerző:
Bankóné Repák Judit
Kapcsolódó elemek
PDF
Elérhető
Ételkészítési alapismeretek - a tananyag részletes leírása
Zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítéséhez tartozó feladatok
Ételkészítési ismeretek feladatgyűjtemény-zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítése