Előkészítés alapjai feladatlap és megoldókulcs

Belépés a foglalkozásba
Előkészítés alapjai feladatlap és megoldókulcs
 Regisztráltaknak elérhető
Általános adatok
Szerző: Bankóné Repák Judit
Rövid leírás: Feladatgyűjtemény
Célcsoport: szakács tanulók
Létszám (fő): 30
Tulajdonságok
Ajánlott évfolyam: 09. évfolyam, 10. évfolyam, 11. évfolyam
Ajánlott létszám: nagycsoport (teljes osztály)
Ágazat: Turizmus-vendéglátás
Időkeret: nem releváns
Kompetenciák: Anyanyelvi kommunikáció, Digitális kompetencia, Szakmai követelményrendszerből kivett kompetenciák
Nehézség: közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól)
Szakmai elméleti tantárgy: ételkészítési ismeretek alapjai elméleti tantárgy
Szerző: Bankóné Repák Judit
Tananyagfejlesztő intézménye: CSZC Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Előkészítés alapjai feladatlap
Elem címe: Előkészítés alapjai feladatlap
Szerző: Bankóné Repák Judit
Típus:    PDF
zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítéséhez tartozó feladatok
Leírás:

Előkészítés alapjai feladatlap megoldókulcs
Elem címe: Előkészítés alapjai feladatlap megoldókulcs
Szerző: Bankóné Repák Judit
Típus:    PDF
zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítéséhez tartozó feladatok megoldókulcsa
Leírás:

A hagyma szeletelése
Elem címe: A hagyma szeletelése
Szerző: Tastemade Brasil
Típus:    Szöveg
A hagyma szeletelését bemutató videó.
Leírás:

A film megtekinthető itt: LINK

Hagyma félék
Elem címe: Hagyma félék
Szerző: Bankóné Repák Judit
Típus:    SCORM
Hagyma félék neveit kell összepárosítani a jellemzőikkel
Leírás:

Dinnye fajták
Elem címe: Dinnye fajták
Szerző: Bankóné Repák Judit
Típus:    SCORM
Megadott szempontok alapján a dinnyefajtákat kell a lehetőségek közül kiválasztani
Leírás:

Zöldségek fajtái
Elem címe: Zöldségek fajtái
Szerző: Bankóné Repák Judit
Típus:    SCORM
Zöldségeket a megfelelő csoportba kell húzni
Leírás:

Gyümölcs fajták
Elem címe: Gyümölcs fajták
Szerző: Bankóné Repák Judit
Típus:    SCORM
Gyümölcsök fajtáit kell összepárosítani az azonos csoportba tartozóval
Leírás:

Sertés húsrészek
Elem címe: Sertés húsrészek
Szerző: Mindmegette.hu
Típus:    Beágyazás
Sertés húsrészek videó, feladatgyűjteményben hozzá illő feladatok
Leírás:

Sertés húsrészek jellemzése
Elem címe: Sertés húsrészek jellemzése
Szerző: Bankóné Repák Judit
Típus:    SCORM
Sertés húsrészekkel kapcsolatos videó alapján egy hiányos szöveg kiegészítése
Leírás:

Marhahús részek
Elem címe: Marhahús részek
Szerző: Bankóné Repák Judit
Típus:    SCORM
Marhahús részekkel kapcsolatos videó alapján a feladatgyűjteményben feladat, learningapps feladattal
Leírás:

Húsok kiválasztásának szempontjai
Elem címe: Húsok kiválasztásának szempontjai
Szerző: Mindmegette.hu
Típus:    Beágyazás
Húsok kiválasztásával kapcsolatos videó alapján feladat a feladatgyűjteményben
Leírás:

Húsok szeletelése, filézése
Elem címe: Húsok szeletelése, filézése
Szerző: Mindmegette.hu
Típus:    Beágyazás
Húsok szeletelése, filézése
Leírás: