| Tulajdonságok | |
|---|---|
| Tananyag típusa és iskolafokozat*: |
|
| Szerző*: | Pécsi Judit |
| Ajánlott évfolyam*: |
|
| Ajánlott létszám*: | kiscsoport (maximum 15 fő) |
| Időkeret*: | 1-5 tanóra |
| Nehézség*: | közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól) |
| Kompetenciák*: |
|
| Tananyagfejlesztő intézménye*: | Ceglédi Szakképzési Centrum Szterényi József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája |
| Ágazat*: |
|
| Szakmai elméleti tantárgy: | élelmiszer és vegyiáru ismeret |
Az élménypedagógiai tananyagegység alapvető célja, hogy a tanuló az élelmiszer és vegyi áruismeret tantárgy elméleti tanórai keretében érzékszervi (látás, szaglás, tapintás, ízlelés) vizsgálatot végezhessen, árukat csoportosíthasson, azzal a céllal, hogy a termékek gyakorlati ajánlása, értékesítése esetén saját fogyasztási élményre hagyatkozhasson. Részletes leírás, letölthető és on-line feladatok tarkítják az ismeretszerző tevékenységet.