Tulajdonságok | |
---|---|
Tananyag típusa és iskolafokozat*: |
|
Szerző*: | Pécsi Judit |
Ajánlott évfolyam*: |
|
Ajánlott létszám*: | kiscsoport (maximum 15 fő) |
Időkeret*: | 1-5 tanóra |
Nehézség*: | közepes (átlagos teljesítményű tanulók számára szól) |
Kompetenciák*: |
|
Tananyagfejlesztő intézménye*: | Ceglédi Szakképzési Centrum Szterényi József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája |
Ágazat*: |
|
Szakmai elméleti tantárgy: | élelmiszer és vegyiáru ismeret |
Az élménypedagógiai tananyagegység alapvető célja, hogy a tanuló az élelmiszer és vegyi áruismeret tantárgy elméleti tanórai keretében érzékszervi (látás, szaglás, tapintás, ízlelés) vizsgálatot végezhessen, árukat csoportosíthasson, azzal a céllal, hogy a termékek gyakorlati ajánlása, értékesítése esetén saját fogyasztási élményre hagyatkozhasson. Részletes leírás, letölthető és on-line feladatok tarkítják az ismeretszerző tevékenységet.